Dezerty, které čerpají ze sezónních surovin
Propojení kokosu, marmelády a čokolády.
Každý kousek poléváme ještě extra porcí punče, ve kterém si můžete piškot do sytosti namáčet.
Pod špičkou našeho Indiánka najdete kousek extra jemného piškotu a uprostřed trochu vanilkového krému.
Na přípravu našeho Sacheru jsme se spojili s vyhlášenou českou čokoládovnou Ajala
Snad nejznámější český dezert jsme propojili s černým pivem.
České jahody v té nejlepší kondici, mexická vanilka, odpalované těsto.
Oh lala, asi tohle by řekl účastník cyklistického závodu z Paříže do Brestu, kdyby si v cíli mohl dát náš Paris Brest. Pekany a espresso, dobrou chuť.
Citrónová tartelette má křupavý korpus, vláčný citrónový krém s naší kandovanou citronóvou kůrou a nahoře sněhovou pusinku
Když křupne čokoláda, odhalí se vám dva vláčné krémy ze 70% čokolády Valrhona, než s kostkou skončíte potkáte i tenký kakaový piškot.
Vanilka z mexika a slaný karamel, náš signature dezert který se hodí každý den.
Nastavení